Aktuellt

Auditionkurs för sångare

Repertoar. Gestaltning. Ljud och video-fil.
Förberedelse inför sökningar till högskolan.
Kursstart 10/11

En provsjungningskurs för dig som planerar att söka till opera/musikhögskola eller annan sångutbildning under våren 2019. Utifrån dina individuella behov och förkunskaper arbetar du med din repertoar tillsammans med pianist, sångcoach och övriga kursdeltagare. Vi berör språkfrågor, gestaltning och mental förberedelse. En del arbete sker enskilt och på distans med möjlighet till feedback. I kursen ingår även inspelning och redigering av ljudfil respektive videofil!

Kursperiod: 10/11  2018 – 5/2 2019

Kursavgift: 2000:-

Ansökan senast 25 Oktober 2018
»Ansökan auditionkurs
»Auditionkurs infoblad(pdf)


Den klassiska musiklinjen har startat det nya studieåret med 38 fina studenter och mycket musik! Vi har flera spännande projekt framför oss – däribland påbyggnadsårets program för olika målgrupper, där vi har dans som utgångspunkt för repertoararbetet. Längre fram i höst blir det ett projekt med violinisten Maria Lindal och en masterclass med Barbro Marklund.

Välkommen på konsert!

Höstens konserter bjuder på blandad spännande musik!
Den årliga kammarkonserten i S:t Matteus kyrka, Operaensembler och Romanskonserten i våra egna lokaler samt Höstavslutningskonserten i Mikaelskapellet. Dessutom flera kortare lunchkonserter och redovisningar. Alla konserter är fri entré! Hela programmet hittar du nedan.
Höstens konserter 2018(pdf)»

Preparandkurs och Auditionkurs!

För att möta behovet av förberedelse och kunskaper inför ansökan till högskolorna startar vi i höst ett par kortare kurser! En preparandkurs i teori och en Auditionkurs för sångare. Dessutom fortsätter vår uppskattade digitala språkkurs, liksom våra operakurser.
Läs mer
Kortare kurser»

Vill du veta mer om heltidsutbildningen?
Om utbildningen»OM BIRKAGÅRDENS FOLKHÖGSKOLA

OM SKOLAN
SKOLANS HUVUDMÄN
DET HÄR VILL VI

BIRKAGÅRDENS FOLKHÖGSKOLA

Sveavägen 41, 3 tr, 117 27 Stockholm
Telefon: 08-524 633 30
E-post: info@birkagarden.fhsk.se

SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM